Statiuni de la munte

September 27, 2012

Baile Felix

Filed under: prezentare — by trylulilu @ 7:58 am

Desi pe vreumuri era una din statiunile unde cu greu se gasea un loc de cazare si bineinteles era renumita si peste hotare, statiunea balneo-climaterica Baile Felix este si in ziua de azi la mare cautare pentru centrele de tratare a bolilor care se gasesc in aceasta statiune. Cazarea la Baile Felix se poate cauta online unde centrele de tratarea a bolilor fac pachete promotionale pentru a atrage clienti, sau pot cauta cazarea la vilele, pensiunile, hotelurile din zona, sau chiar in casele locuitorilor care au preturi foarte mici in comparatie cu hotelurile de lux din statiune.

Baile Felix se gaseste in Transilvania, in judetul Bihor, in comuna Sinmartin, la o distant foarte mica de orasul Oradea . Este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent care tratreaza cu succes reumatismul, afectiunile neurologice, ginecologice.  Pentru a se putea trata aceste boli, centrele de tratare au achizitionat instalatii pentru metode ca hidroterapia, electroterapia, aerosolo, masaje, impachetari cu parafina. Aceasta zona este cunoscuta in tara si in afara pentru efectuarea turismului de relaxare.

In aceasta statiune se gasesc ape termale cu temperature intre 20 si aproximativ 50 de grade Celsius, apa avand un continut ridicat de saruri minerale. Pe langa locurile de cazare si centrelor de tratare se gasesc si bazine de inot cu apa termala, lacuri cu nuferi subtropicali si lotusi populate cu pesti exotici si broaste testoase, rezervatii natural, fenomene carstice si bineinteles o multime de biserici apartinand diferitelor religii.

Dupa revolutie, Baile Felix s-a dezvoltat enorm de mult, aici gasindu-se o gama variata de oferte de cazare. Pentru a profita de o cazare ieftina cei interesati pentru a veni in statiune fie pentru a se relaxa, fie pentru a se trata, pot sa isi faca rezerveri cu o perioada destul de mare inainte deoarece proprietarii de pensiuni, hoteluri, vile fac reduceri substantile de pret.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: